<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: MSN Messenger &#8211; pericol pentru VNC</title>
	<atom:link href="http://www.stealthsettings.com/msn-messenger-pericol-pentru-vnc.html/feed" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.stealthsettings.com/msn-messenger-pericol-pentru-vnc.html</link>
	<description>PROGRAME, TUTORIALE, NOUTATI IT SI DOWNLOAD</description>
	<lastBuildDate>Sat, 11 Feb 2012 13:58:19 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.3.1</generator>
	<item>
		<title>By: Д.Костадинова</title>
		<link>http://www.stealthsettings.com/msn-messenger-pericol-pentru-vnc.html/comment-page-1#comment-102077</link>
		<dc:creator>Д.Костадинова</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 10 Apr 2009 07:33:40 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.stealthsettings.com/msn-messenger-pericol-pentru-vnc.html#comment-102077</guid>
		<description>Здравейте ! 
Аз по-скоро имам въпрос свързан с вирусите в MSN Messenger.
Случи ми се следното : говорих с приятелка, тя излезе от интернет и вместо нейното име се появи &quot;borrado.net  .....&quot;. От страх за вируси не съм го отваряла, доколкото прочетох е програма, която дава информация кой те е премахнал от списъка с приятели. Защо се получава така ? Тя твърди, че нищо не е сваляла. Къде е вируса и има ли изобщо такъв? Ако въпросът ви се стори глупаво зададен, моля за извинение, но нищо не разбирам от тези неща,прото един потребител, но със желание да се научи.
Хубав ден</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Здравейте !<br />
Аз по-скоро имам въпрос свързан с вирусите в MSN Messenger.<br />
Случи ми се следното : говорих с приятелка, тя излезе от интернет и вместо нейното име се появи &#8220;borrado.net  &#8230;..&#8221;. От страх за вируси не съм го отваряла, доколкото прочетох е програма, която дава информация кой те е премахнал от списъка с приятели. Защо се получава така ? Тя твърди, че нищо не е сваляла. Къде е вируса и има ли изобщо такъв? Ако въпросът ви се стори глупаво зададен, моля за извинение, но нищо не разбирам от тези неща,прото един потребител, но със желание да се научи.<br />
Хубав ден</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

<!-- Performance optimized by W3 Total Cache. Learn more: http://www.w3-edge.com/wordpress-plugins/

Minified using disk: basic (Feed is rejected)
Page Caching using disk: enhanced

Served from: www.stealthsettings.com @ 2012-02-14 13:05:49 -->
