<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: GTOPSTATS.COM / GTOP.RO FRAUDEAZA SITE-URILE INSCRISE PENTRU STATISTICI</title>
	<atom:link href="http://www.stealthsettings.com/gtopstatscom-gtopro-fraudeaza-site-urile-inscrise-pentru-statistici.html/feed" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.stealthsettings.com/gtopstatscom-gtopro-fraudeaza-site-urile-inscrise-pentru-statistici.html</link>
	<description>Tutoriale Windows Vista, XP, Windows 7, Mac OS X Leopard &#38; Software Download.</description>
	<lastBuildDate>Fri, 19 Mar 2010 14:28:43 +0000</lastBuildDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.9.1</generator>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
		<item>
		<title>By: Porcul_prietenos</title>
		<link>http://www.stealthsettings.com/gtopstatscom-gtopro-fraudeaza-site-urile-inscrise-pentru-statistici.html/comment-page-1#comment-153983</link>
		<dc:creator>Porcul_prietenos</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 12 Mar 2010 23:42:18 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.stealthsettings.com/gtopstatscom-gtopro-fraudeaza-site-urile-inscrise-pentru-statistici.html#comment-153983</guid>
		<description>Cand ma bucuram si eu mai mult, ca mi-am inscris un site pe gtop.ro , ... iaca ce aflu  exact inainte sa ma culc. Prietene, daca esti sigur de ce spui...iti rezerv spatiu pe site-ul meu in viitor: www.mizerabilii.ro Si la nevoie, vin cu experti in programare web sa-si dea ei cu parerea, in schimb...o sa dureze ceva pana ajung sa programez site-ul ca si eu sunt mai incepator in programare web. Initial, ala care mi-a vandut mizerabilii.ro mi-a luat 600 lei sa mi-l faca, separat de banii pentru domeniu, si m-a escrocat si ala. Keep in touch. Mai da un semn de viata din cand in cand sa nu te uit. ;) Apropo, eu am ajuns la tine in incercarea de a cauta un e-mail de contact la gtop.ro....si nu exista. Chiar e suspecta treaba. Imi arata locul in clasament la ei, dar cand ma uit in clasament ...nu apar. Mai ash!</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Cand ma bucuram si eu mai mult, ca mi-am inscris un site pe gtop.ro , &#8230; iaca ce aflu  exact inainte sa ma culc. Prietene, daca esti sigur de ce spui&#8230;iti rezerv spatiu pe site-ul meu in viitor: <a href="http://www.mizerabilii.ro" rel="nofollow">http://www.mizerabilii.ro</a> Si la nevoie, vin cu experti in programare web sa-si dea ei cu parerea, in schimb&#8230;o sa dureze ceva pana ajung sa programez site-ul ca si eu sunt mai incepator in programare web. Initial, ala care mi-a vandut mizerabilii.ro mi-a luat 600 lei sa mi-l faca, separat de banii pentru domeniu, si m-a escrocat si ala. Keep in touch. Mai da un semn de viata din cand in cand sa nu te uit. ;) Apropo, eu am ajuns la tine in incercarea de a cauta un e-mail de contact la gtop.ro&#8230;.si nu exista. Chiar e suspecta treaba. Imi arata locul in clasament la ei, dar cand ma uit in clasament &#8230;nu apar. Mai ash!</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Denys</title>
		<link>http://www.stealthsettings.com/gtopstatscom-gtopro-fraudeaza-site-urile-inscrise-pentru-statistici.html/comment-page-1#comment-147395</link>
		<dc:creator>Denys</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 26 Jan 2010 00:34:16 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.stealthsettings.com/gtopstatscom-gtopro-fraudeaza-site-urile-inscrise-pentru-statistici.html#comment-147395</guid>
		<description>Am si eu un site la ei si exact cum zice si dan nu imi modifica deloc pozita in top am 300 vizitatori pe zi UNICI si in 2 luni de zile de cind am pus siteul la ei imi arata ca am 1400 de vizitatori :))) pai counteru dupa site imi arata 25.000 de vizite unice si acum mai nou ma coboara in top acum am 1100 de vizitatori :)))) asa ca www.GTop.ro e o pacaleala</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Am si eu un site la ei si exact cum zice si dan nu imi modifica deloc pozita in top am 300 vizitatori pe zi UNICI si in 2 luni de zile de cind am pus siteul la ei imi arata ca am 1400 de vizitatori :))) pai counteru dupa site imi arata 25.000 de vizite unice si acum mai nou ma coboara in top acum am 1100 de vizitatori :)))) asa ca <a href="http://www.GTop.ro" rel="nofollow">http://www.GTop.ro</a> e o pacaleala</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: dan</title>
		<link>http://www.stealthsettings.com/gtopstatscom-gtopro-fraudeaza-site-urile-inscrise-pentru-statistici.html/comment-page-1#comment-147282</link>
		<dc:creator>dan</dc:creator>
		<pubDate>Mon, 25 Jan 2010 11:25:06 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.stealthsettings.com/gtopstatscom-gtopro-fraudeaza-site-urile-inscrise-pentru-statistici.html#comment-147282</guid>
		<description>buna ziua,am si eu pe site codul lor-fenomene ciudate sunt: 1 uneori nu inregistreaza cu orele, 2 nu ridica sau coboara in top site-urile in functie de trafic, 3 apar ip-uri care nu au fost in viata lor la mine pe site.iar ce e interesant vizitele unice : uneori sunt mai putine si asta te descalifica in fata altor site mai slab cotate.....in concluzie atentie cu ei ca sunt putin mai mult neseriosi.am luat legatura cu ei si spun ca nu sunt ei de vina pentru tot ce se intampla....atunci suntem noi fraieri ca le punem codul la noi.....cu respect Dany</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>buna ziua,am si eu pe site codul lor-fenomene ciudate sunt: 1 uneori nu inregistreaza cu orele, 2 nu ridica sau coboara in top site-urile in functie de trafic, 3 apar ip-uri care nu au fost in viata lor la mine pe site.iar ce e interesant vizitele unice : uneori sunt mai putine si asta te descalifica in fata altor site mai slab cotate&#8230;..in concluzie atentie cu ei ca sunt putin mai mult neseriosi.am luat legatura cu ei si spun ca nu sunt ei de vina pentru tot ce se intampla&#8230;.atunci suntem noi fraieri ca le punem codul la noi&#8230;..cu respect Dany</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Mihai</title>
		<link>http://www.stealthsettings.com/gtopstatscom-gtopro-fraudeaza-site-urile-inscrise-pentru-statistici.html/comment-page-1#comment-128193</link>
		<dc:creator>Mihai</dc:creator>
		<pubDate>Mon, 14 Sep 2009 15:19:52 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.stealthsettings.com/gtopstatscom-gtopro-fraudeaza-site-urile-inscrise-pentru-statistici.html#comment-128193</guid>
		<description>De ce nu folositi ceva serios ? WTA.ro sau G. Analytics ? Va complicati cu toti pustanii....</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>De ce nu folositi ceva serios ? WTA.ro sau G. Analytics ? Va complicati cu toti pustanii&#8230;.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Diana</title>
		<link>http://www.stealthsettings.com/gtopstatscom-gtopro-fraudeaza-site-urile-inscrise-pentru-statistici.html/comment-page-1#comment-112796</link>
		<dc:creator>Diana</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 26 Jun 2009 07:57:55 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.stealthsettings.com/gtopstatscom-gtopro-fraudeaza-site-urile-inscrise-pentru-statistici.html#comment-112796</guid>
		<description>Multumesc.Pe blogul meu &quot;blogspot&quot;  ori de cate ori dadeam click pe &quot;blog elements&quot; imi aparea si o ferastra cu biojet.Am incercat sa sesizez si Google despre chestia asta.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Multumesc.Pe blogul meu &#8220;blogspot&#8221;  ori de cate ori dadeam click pe &#8220;blog elements&#8221; imi aparea si o ferastra cu biojet.Am incercat sa sesizez si Google despre chestia asta.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>
